En sexchat for første gang

Mange par har svært ved at have telefonsex med hinanden af ​​frygt for at lyde tåbelig og fjollet. Vi ved, at de fleste af jer ikke tror, at man kan få alle dampende og sanselige detaljer med på telefonen med din partner. Du skal dog prøve, for det vil helt sikkert øge kvoten for sjov og spænding i dit sexliv og forhold.

Cybersex starter med flirtende samtaler mellem to personer, som snart bliver til beskidt snak og i sidste ende fører til deling af intime detaljer om, hvad de gerne vil prøve med hinanden eller endda selvstimulering. Det bedste ved sexchat er, at du kan hygge dig uden hæmninger. De af jer, der er nervøse for at have ansigt til ansigt samtaler og er socialt generte, kan have telefonsex med deres partnere på en mindre skræmmende og mere bekvem måde.

Start med en simpel samtale og lær hinanden at kende først – disse to ting er afgørende for at skabe et stærkt romantisk forhold til nogen gennem sexchat. At blive afhængig af det er også noget, som man for enhver pris skal undgå. Husk at respektere og være meget opmærksom på partneren og hans / hendes seksuelle behov og grænser.

Relateret læsning: Lær at blive en prof til at score i en sexchat her!

De 12 regler for sexchats

Brug af ordets kraft gennem tekster til at tryllebinde din elskede er ikke alles kop te. Derfor vil vi hjælpe dig med at mestre kunsten cybersex ved at nævne de 12 gyldne regler for at have sexchat for første gang. Efter at have gennemgået disse er vi sikre på, at du vil være i stand til at tilføje krydderi til dit sexliv på den mest effektive måde.

1. Prøv at gøre dig selv komfortabel

Når du prøver cybersex for første gang, skal du gøre en indsats for at være fortrolig med hele ideen om det. Du er nødt til at slippe af med din nervøsitet ved at tage et brusebad, nippe til et glas champagne eller vin, danse lidt rundt, lytte til lidt beroligende musik osv. Når du har det godt, vil du være bedre rustet til ikke kun at have sexchat, men få også tilliden til at indlede det selv.

2. Gå til et sikkert sted

Forestil dig dette scenarie: I er begge varme og dampende og hvisker sexede ting til hinanden i telefonen, når dit barn eller en slægtning går ind og fanger dig. Hele dette scenarie vil ikke kun hæmme den sexede atmosfære, som du var i stand til at skabe før, men det vil også være meget pinligt for dig. Så det er altid bedre at kigge efter et stille, sikkert og privat sted, hvor der ikke er nogen mulighed for, at nogen overhører din samtale eller afbryder dig.

3. Spring ikke lige ind i det

Hverken din elskede eller du kan forvente at komme i det rette humør, det øjeblik i begge begynder at chatte med hinanden. Så I skal begge give hinanden tid til at blive komfortable. Start med flirtende snak og gå gradvist over på beskidt snak, når du har bygget den nødvendige atmosfære til det. Spring ikke lige ind i beskidt snak, da det måske bare føles som desperation.

4. Grin aldrig

Denne regel skal være dybt indlejret i dit sind. Uanset hvor dum din partners eller din seksuelle fantasi lyder, skal du sikre dig, at du ikke springer ud i latter. Hvis du griner, vil hele indsatsen for at være intim mislykkes, og det kan også få din elskede til at føle sig usikker og trist.

Vi fik en læser til at fortælle os, hvordan hendes partner blev seksuelt ophidset af kvinder, der tog bamsekostumer på, og hun var ikke i stand til at holde sin latter. Det er overflødigt at sige, at deres forhold sluttede kort tid efter.

5. Tekniske problemer skal undgås

Det vil være meget skuffende, hvis din telefons batteri dør, mens du har telefonsex med din kæreste. Sørg derfor for, at dit batteri er fyldt. For at undgå at fumle med hænderne, mens du taler med din partner, kan du slutte din telefon til en Bluetooth-højttaler eller en hovedtelefon. På denne måde forbliver dine hænder også frie. Hvis du forventer et vigtigt opkald, som du ikke kan gå glip af, skal du udsætte sexchat.