Regler omkring sex chats

Vi fortsætter hvor vi slap i den sidste artikel, så du kan få alle de 12 gode råd med. Læs dem alle igennem og tænk over hvordan du kan indkorporere dem i dine frække samtaler med din partner, eller med en fremmed person du møder på nettet. Hvis du lige er havnet her på hjemmesiden, så vil vi på det kraftigste anbefale dig at læse del 1 af denne artikel, så du kan få det fulde overblik og derved den størst mulige ekpertise inden for emnet, inden du selv dykker ned i denne spændende verden.

Det kan være skræmmende at springe ud i at have frække samtaler på denne måde, men du vil opdage at det virkelig kan tilføje noget spice til din hverdag, selv hvis du ikke planlægger at gå all in og møde en fysisk. Mange mennesker holder sig udelukkende til online sex chats, for at pirre deres fantasi, men uden rent faktisk at gøre noget ved dem.

Nå, nok snak, her har du de sidste 7 råd på listen over de 12 gyldne regler, nyd læsningen:

6. Bliv ved med at stille spørgsmål

Fyr spørgsmål af som hvad har du på, hvad vil du have mig til at gøre for dig, savner du min berøring og så videre under sexchat for at sikre, at din partner forbliver i humør til det. Spørgsmål vil hjælpe med at frigøre eventuel akavet steming mellem jer, og i vil begge kunne nyde det for fulde drag.

7. Opdater dit ordforråd med de bedste ord

Dit forsøg på at have cybersex med din partner vil mislykkes, hvis du ikke ved, hvordan du udtrykker dine sexede følelser ved hjælp af passende ord. Således skal du gøre det til et punkt på dagsordenen at opdatere dit ordforråd med de bedste sanselige og tankevækkende ord. Husk din partners ordpræferencer, så du kan engagere dig med ham / hende på samme fod. Kend til de seneste forkortelser om sex.

8. Bliv så fantasifuld som muligt

Under sexchat skal du undgå at tale om de sædvanlige bevægelser, som du er fortrolig med i sengen. Tænk ud af kassen, da der ikke er noget pres for at udføre disse fantasifulde bevægelser i virkeligheden. Husk, at du har fri telefon til at tale om frække og dybeste, mørkeste ønsker, du har inden i dig, og du kan blive så grafisk, som du vil. At være kreativ hjælper jer begge med at koncentrere jer og forblive seksuelt ophidsede.

9. Send ikke billeder, før du bliver bedt om det

Under sexchat er der en tid til alt, som mange ikke forstår. Det er vigtigt at lette den beskidte snak gennem en afslappet samtale. Men hvad et flertal af mennesker ender med at sende er masser af private billeder til deres partnere, og de har ikke en ordentlig samtale, som bare viser dem som liderlige. Derfor skal du undgå at sende private eller nøgne billeder, indtil din partner specifikt beder om sådanne billeder. Send i stedet frække beskeder.

10. Ros din partner efter behov

Når der er noget, som din partner gør i telefonen for at få dig til at føle dig ophidset og seksuelt ophidset, skal du gøre det til en vane at lade ham / hende vide, at du kan lide det. Komplimenter din partner, når det er nødvendigt, da det hjælper med at hæve hans / hendes selvtillid og gøre hele telefonens sexoplevelse mindeværdig for jer to, så det er vigtigt at huske.

11. Ændr tonen i din stemme

Dette er en meget vigtig regel, fordi du ikke kan forvente at have telefonsex med din normale stemmetone. Du er nødt til at lyde sanselig og forførende for at binde din partner i din magi af ord. En blød, beroligende og langsom stemme vil være i stand til at hjælpe jer begge med at komme i humør hurtigt.

12. Vær ikke bange for orgasmer

Selvom du har lyst til at onanere eller får en orgasme, skal du ikke vige væk. Gør det med enorm glæde og stolthed. Del dine følelser og forestillinger med din elskede, selvom han / hun ikke slutter sig til dig i onanering.

Når du religiøst følger disse 12 regler, vil det være naturligt at tale beskidt til din partner, og det vil tilføje nye funktioner til dit sexliv, hvilket gør det sjovere.